Descoperă gama super premium Edenberg

Edenberg, este o gamă super premium de produse pentru bucătărie. Ustensile, seturi de oale și cratițe, seturi de cuțiete, tigăi, tăvi pentru cuptor etc, Edenberg este „raiul” accesoriilor de calitate pentru bucătăria ta.

Gătim smart și sănătos!

set oale carbon metalic

Edenberg, combină filozofia pregătirii sănătoase a alimentelor cu o estetică de excepție și calitatea super premium a echipamentelor de bucătărie. Tehnologiile folosite garantează nu numai o durată lungă de viață a produselor, ci permit extragerea a tot ce este mai bun din fiecare masă - profunzimea gustului și aromei.

Echipă creativă,  cu o viziune orientată spre client!

edenberg

Edenberg lucrează constant la noi tehnologii și la dezvoltarea soluțiilor existente. Tendințele pieței sunt introduse în filozofia Edenberg de proiectare și producție.

Cele mai noi trend-uri în bucătăria ta!

set oale aluminiu presat edenberg

Gama largă de produse de bucătărie cu un design deosebit este apreciată atât de iubitorii stilului tradițional, cât și susținătorii formelor moderne. Produsele se caracterizează prin funcționalitate ridicată, colorare expresivă și design original care reflectă tendințele globale.

Produse gândite pentru confortul tău în bucătărie!

Gătitul devine o adevărată plăcere, dacă folosești produsele Edenberg.

Produse potrivite și pentru plite cu inducție!

set oale inox edenberg

Toate produsele Edenberg sunt potrivite pentru orice tip de aragaz, inclusiv plite cu inducție.

Poți pregăti orice fel mâncare!

Bazele multistratificate ale produselor asigură distribuirea uniformă a căldurii în oală, împiedicând arderea alimentelor. Bazele multistratificate acumulează căldură, ceea ce înseamnă că mâcarea se păstrează caldă mai mult timp după preparare.

Gătește la aburi sănătos și rapid!

set de gatit la aburi edenberg

Gătitul la aburi are ca principal avantaj păstrarea vitaminelor și mineralelor valoroase din alimente.

Prăjești orice, iar mâncarea nu se lipește!

tigaie antiaderenta edenberg

Tigăile Edenberg sunt fabricate din aluminiu presat de înaltă calitate. Sunt acoperite cu un strat ceramic, antiaderent din granit și marmură, fără PFOA. Stratul antiaderent permite prepararea alimentelor cu un conținut minim de grăsimi, fără riscul de lipire. Sunt rezistente la temperaturi ridicate și zgârieturi. Datorită suprafeței netede din interior, curățarea tigaiei este extrem de ușoară.

Echipează-ți bucătăria cu cele mai bune produse! Descoperă gama Edenberg aici.