1. TERMENI LEGALI
   Compania care administrează site-ul www.zatta.ro, este SC Zatta STORE SRL,Cod Unic de Înregistrare: 47406090
   1. ,Nr. Înmatriculare: J23/42/2023
 1. , Adresa sediu social: Str. Eroilor 118 Voluntari, ILFOV Bloc D scara A Ap 31
   Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora.
  SC Zatta STORE SRL işi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare.
  1. Prezentele specificatii legale (prezentii „Termeni”) se aplica continutului integral al site-ului Web sub numele de domeniu www.zatta.ro („Site-ul Web”) si oricarei corespondente purtate intre dvs. si Companie (conform definitiei de mai jos). Inainte de a utiliza Site-ul Web, cititi cu atentie acesti termeni. Utilizarea Site-ului Web echivaleaza cu acceptarea acestor Termeni, indiferent daca alegeti sa va inregistrati informatiile la noi sau nu.
  In cazul in care nu acceptati acesti Termeni, nu utilizati Site-ul Web.
  1.2. Puteti accesa Site-ul Web (cu exceptia site-urilor Web catre care exista linkuri pe Site-ul Web si care pot fi supuse propriilor termeni de utilizare, fara a ne furniza datele dvs. personale. Compania detine in exclusivitate dreptul de a revizui periodic aceste specificatii legale fara instiintari prealabile, prin actualizarea acestor Termeni. Prin urmare, ar trebui sa verificati periodic Site-ul Web pentru a examina acesti Termeni, deoarece, accesand si continuand sa utilizati Site-ul Web, se va considera ca ati acceptat sa respectati Termenii care apar pe Site-ul Web la momentul accesarii. Cu toate acestea, anumiti Termeni pot fi inlocuiti de specificatii legale desemnate in mod expres sau de termeni aflati pe anumite pagini continute in Site-ul Web.
  1.3. Site-ul Web este furnizat de SC Zatta STORE SRL. CUI RO43872585 („Compania”). Toate referirile de tipul „noi” si „nostru/noastra” reprezinta referiri la Companie. Puteti contacta Compania prin intermediul paginii de CONTACT.
  1.4. Site-ul Web se adreseaza persoanelor cu resedinta in Romania si este destinat accesului si utilizarii exclusive a acestor persoane. In special, nu sunt oferite garantii sau declaratii de niciun fel, fie acestea directe sau implicite, in legatura cu conformitatea informatiilor prezentate pe Site-ul Web sau a oricarei informatii relative la activitatea noastra, in nicio privinta, cu legile oricarei alte tari, legi care, indiferent de situatie, nu afecteaza si nu se aplica celor precizate.

 

 1. PROPRIETATEA INTELECTUALA SI LICENTA
  1. Aveti dreptul sa descarcati si sa utilizati extrase de pe acest site Web pentru uzul propriu, cu urmatoarele conditii:
  (a) niciun document sau element grafic inrudit de pe Site-ul Web sa nu fie modificat in niciun fel;
  (b) niciun element grafic de pe Site-ul Web sa nu fie utilizat separat de textul care il insoteste;
  (c) specificatiile privind dreptul de autor si marca comerciala a Companiei, impreuna cu aceasta notificare de permisiune sa apara pe toate exemplarele.
  2.2. Cu exceptia cazurilor in care se specifica o situatie diferita, dreptul de autor, marcile comerciale, drepturile asupra bazelor de date si alte drepturi de proprietate intelectuala privind intreg continutul si materialul de pe Site-ul Web (incluzand, fara limitari, fotografii si imagini grafice) constituie drepturi de proprietate detinute de catre Companie sau de catre cei care i-au acordat licenta. In contextul acestor Termeni, orice utilizare a extraselor din Site-ul Web care nu este inclusa in prevederea 2.1. este interzisa, indiferent de scop. Incalcarea oricaruia dintre acesti Termeni duce la anularea automata a permisiunii de a utiliza Site-ul Web si trebuie sa distrugeti imediat orice extrase descarcate sau imprimate de pe Site-ul Web.
  2.3. Conform prevederii 2.1., nicio parte componenta a Site-ului Web nu poate fi reprodusa sau stocata pe niciun alt site Web si nu poate fi inclusa in niciun alt sistem sau serviciu electronic de recuperare, fie acesta public sau privat, fara a se obtine in prealabil permisiunea scrisa a Companiei.
  2.4. Ne rezervam toate drepturile care nu v-au fost acordate in mod expres prin prezentii Termeni.
  2.5. Site-ul Web nu poate fi utilizat pentru niciun alt scop comercial, cu exceptia celor care sunt aprobate si acceptate in mod expres de catre Companie. Orice utilizare ilegala sau neautorizata a acestui Site Web va
  determina luarea de masuri legale de catre Companie.

 2. CONFIDENTIALITATEA SI INREGISTRAREA
  1. Utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Companie este supusa POLITICII SALE DE CONFIDENTIALITATE, prezentata in nota de subsol a paginii principale a Site-ului Web. CITITI CU ATENTIE POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – aceasta prezinta drepturile si obligatiile dvs. cu privire la datele dvs. personale, inclusiv modurile in care Compania le poate utiliza si cui poate trimite aceste date, in anumite situatii.
  3.2. De asemenea, Compania (in conformitate cu Politica sa de confidentialitate) va colabora cu justitia si cu alte autoritati imputernicite pentru orice investigatie sau incalcare a sigurantei retelei si isi rezerva dreptul de a divulga orice informatie (inclusiv date cu caracter personal) provenita de la dvs., in conditiile cerute de lege sau atunci cand considera, cu buna credinta, ca refuzul de a indeplini o cerere legitima venita din partea unui organ de justitie poate aduce prejudicii prevenirii si descoperirii infractiunilor sau arestarii si descoperirii infractorilor.
  3.3. Fiecare inregistrare (a unui cont sau a preferintei dvs. de a fi sau nu contactat de Zatta.ro) efectuata prin intermediul site-ului Web este pentru un singur utilizator. In cazul in care va sunt atribuite o anumita parola si un anumit nume de utilizator, Compania nu va permite sa divulgati numele de utilizator si parola niciunei persoane, nici diferitilor utilizatori din cadrul unei retele. Responsabilitatea pentru siguranta oricarei parole atribuite ramane in grija dvs.

 3. COMPORTAMENTUL VIZITATORILOR
  1. Cu exceptia informatiilor de identificare personala, care sunt protejate prin Politica noastra de confidentialitate, orice material transmis sau postat pe site-ul Web va fi considerat ca fiind neconfidential si lipsit de drept de proprietate. Compania nu va avea niciun fel de obligatie cu privire la acest tip de material. Compania si persoanele desemnate de aceasta vor avea dreptul de a copia, dezvalui, distribui, include sau utiliza acest tip de material si toate datele, imaginile, sunetele, textele si alte elemente incluse in acestea, in orice scop, fie acesta comercial sau necomercial.
  4.2. Este interzisa postarea sau transmiterea pe sau de pe Site-ul Web a oricarui material:
  (a) cu caracter amenintator, defaimator, obscen, indecent, revoltator, jignitor, pornografic, abuziv, de incitare la ura rasiala, discriminatoriu, scandalos, instigator, blasfemic, care incalca prevederile de
  confidentialitate sau care poate provoca neplaceri sau prejudicii; sau (b) pentru care nu ati obtinut toate licentele si/sau aprobarile necesare; sau
  (c) care constituie sau incurajeaza comportament ce constituie o infractiune, care poate expune cetatenii unor riscuri sau care contravine legii sau care incalca drepturile oricarei terte parti, in orice tara din lume; sau
  (d) care este daunator din punct de vedere tehnic, (incluzand, fara limitari, virusi, bombe informatice, troieni, viermi, componente daunatoare, date viciate sau alte software-uri rau intentionate sau date daunatoare).
  4.3. Nu aveti dreptul sa utilizati in mod abuziv Site-ul Web (inclusiv, fara limitari, prin piratare).
  4.4. Compania va coopera pe deplin cu orice organ de justitie sau in conformitate cu orice ordin judecatoresc care solicita sau dicteaza Companiei divulgarea identitatii sau localizarea oricarei persoane care posteaza materiale ce contravin prevederii 4.2. sau prevederii 4.3.

 4. LINKURI
  1. Linkurile catre site-uri apartinand unor terte parti care apar pe Site-ul Web sunt furnizate exclusiv in beneficiul dvs. Daca utilizati aceste linkuri, parasiti Site-ul Web (site-urile spre care se face legatura se deschid de obicei intr-o fereastra noua, Site-ul Web ramanand deschis). Compania nu a analizat integral aceste site-uri apartinand unor terte parti, nu detine controlul asupra lor si nu este responsabila pentru aceste site-uri Web, pentru continutul sau disponibilitatea acestora. Prin urmare, Compania nu le sustine si nu face nicio declaratie in ceea ce le priveste sau in privinta niciunui material aflat pe aceste site-uri si nici a rezultatelor ce pot fi obtinute prin utilizarea acestora. In cazul in care decideti sa accesati oricare dintre site-urile apartinand unor terte parti spre care acest Site Web face legatura, faceti acest lucru pe propria dvs. raspundere.
  5.2. Nu aveti dreptul de a crea linkuri catre Site-ul Web fara a obtine in prealabil aprobarea scrisa din partea Companiei, aprobare care va fi acordata numai in cazul indeplinirii anumitor criterii.
  5.3. Veti despagubi integral Compania pentru orice pierdere sau prejudiciu suferit de catre aceasta sau de catre orice companie apartinand grupului sau prin incalcarea prevederii 5.2.

 5. DECLINAREA RESPOSABILITATII SI RASPUNDEREA
  .1 Compania nu garanteaza, nu declara sau nu da asigurari in privinta utilizarii neintrerupte sau lipsite de erori a Site-ului Web. Desi Compania depune eforturi pentru ca site-ul sa fie disponibil in mod normal, 24 de ore pe zi, Compania nu va fi responsabila daca indiferent de motiv Site-ului Web nu este disponibil la un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp. Accesul la Site-ul Web poate fi suspendat temporar si fara notificare in caz de eroare a sistemului, de lucrari de intretinere sau de reparatii sau din cauze asupra carora Compania nu detine controlul.
  6.2. Consimtiti in mod expres ca utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul Web sunt riscuri pe care vi le asumati in mod exclusiv. Materialul prezent pe Site-ul Web este oferit „ca atare”, neconditionat, fara garantii sau termeni de orice natura. In masura permisa de lege, Compania va ofera Site-ul Web in baza excluderii de catre Companie a tuturor declaratiilor, conditiilor sau altor termeni. Compania declina in mod expres orice tip de garantie, fie aceasta directa sau implicita, aici fiind incluse toate garantiile implicite de calitate satisfacatoare, adecvate pentru un anumit scop, oportunitate, fiabilitate, actualitate, acuratete, completitudine, securitate, titlu si neincalcare a normelor care, cu exceptia prezentelor specificatii legale, pot afecta Site-ul Web.
  6.3. In niciun caz, Compania sau orice alta parte (indiferent daca aceasta este sau nu implicata in crearea, producerea, intretinerea sau livrarea Site-ului Web) si niciuna dintre companiile din grupul acesteia, directorii, functionarii, angajatii, afiliatii, agentii, furnizori sau licentiatori sai nu vor fi responsabili fata de dvs. sau fata de orice alta terta parte pentru nicio pierdere sau prejudiciu direct, indirect, accidental, punitiv, special sau subsecvent, aici fiind incluse, fara limitari, orice pierdere a uzului, a profitului sau a datelor ce decurge din utilizarea Site-ului Web sau pentru orice alta revendicare cu privire la utilizarea Site-ului Web de catre dvs., aici fiind incluse, fara a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni prezente in orice continut sau orice pierdere sau prejudiciu, indiferent de natura sa, survenit ca rezultat al utilizarii sau al imposibilitatii de a utiliza orice continut postat, transmis sau pus la dispozitie prin intermediul Site-ului Web sau ca rezultat al comportamentului oricarui utilizator al Site-ului Web, fie online sau offline, pentru stergerea datelor dvs., a informatiilor sau a continutului stocat pe Site-ul Web, chiar si in cazul in care erau la curent cu aceasta posibilitate, indiferent daca aceste pierderi decurg din contract, din neglijenta, din delicte sau alte cauze.
  6.4. Compania nu declara si nu garanteaza ca Site-ul Web nu se va confrunta cu pierderi, cu vicieri, cu atacuri, virusi, interferente, piratare sau alte probleme de securitate, iar Compania declina orice responsabilitate in legatura cu aceste aspecte. Veti fi responsabil pentru realizarea de copii de siguranta pentru propriul dvs. sistem, iar in cazul in care utilizarea materialului de pe Site-ul Web face necesare reparatii, verificari sau modificari ale echipamentului, ale software-ului sau ale datelor, aceste costuri raman in sarcina dvs.
  6.5. Desi Compania depune eforturi pentru ca informatiile de pe Site-ul Web sa fie corecte, Compania nu garanteaza acuratetea si completitudinea materialului de pe Site-ul Web. Compania poate aduce modificari materialului aflat pe Site-ul Web sau produselor si oricaror preturi descrise pe acesta, in orice moment, fara notificare. Este posibil ca materialul de pe Site-ul Web sa fie depasit, iar Compania nu isi asuma niciun angajament in privinta actualizarii acestuia.
  6.6. Nicio prevedere din prezentul Acord nu va exclude sau limita raspunderea Companiei in cazurile de deces sau vatamare corporala cauzate de neglijenta, frauda, declaratie falsa in privinta unei probleme importante sau de orice raspundere care nu poate fi exclusa sau limitata prin legile in vigoare. In cazul in care sunteti nemultumit de oricare dintre partile Site-ului Web sau ale prezentului acord, singura masura pe care o puteti lua este incetarea utilizarii acestui Site Web.

 6. DESPAGUBIRI
  Prin utilizarea Site-ului Web, va dati acordul pentru despagubirea si eliberarea de raspundere a Companiei si a oricarei companii din grupul acesteia, a directorilor, functionarilor, angajatilor, afiliatilor, agentilor, furnizorilor si licentiatorilor sai, in privinta oricaror revendicari ce decurg din incalcarea de catre dvs. a acestor Termeni, din utilizarea Site-ului Web de catre dvs., din orice actiune demarata de Companie ca parte integranta a investigarii unei presupuse incalcari a acestui acord sau ca urmare a descoperirii sau deciziei ca a avut loc o incalcare a prezentilor Termeni.

 7. GENERALITATI
  Acesti Termeni dicteaza relatia dintre dvs. si Companie si se supun legilor din Romania. Disputele survenite in legatura cu aceste specificatii legale vor fi supuse jurisdictiei exclusive a tribunalelor romanesti.
  Compania poate amana exercitarea drepturilor conferite de acesti Termeni, fara a pierde aceste drepturi.
  Sunteti de acord ca indeplinirea oricaror obligatii ale Companiei poate fi delegata si ca acest acord sau oricare dintre drepturile si obligatiile sale pot fi atribuite fara ca dvs. sa fiti instiintat. Compania nu va fi responsabila fata de dvs. pentru nicio incalcare a acestor Termeni in cazul in care respectiva incalcare decurge din imprejurari pe care Compania nu le poate controla in mod normal. Legea Drepturilor tertelor parti, din 1999, nu se aplica acordului creat intre dvs. si Companie prin acesti Termeni. Acesti Termeni constituie intreaga intelegere dintre dvs. si Companie cu privire la utilizarea Site-ului Web de catre dvs. si inlocuiesc toate acordurile anterioare cu privire la Site-ul Web. In cazul in care orice parte a acestor Termeni este nevalida sau neaplicabila din punct de vedere legal, prevederea nevalida sau neaplicabila va fi inlocuita de o prevedere valida, aplicabila, care reda in cea mai mare masura intentia prevederii originale, iar restul acestor Termeni vor continua sa ramana in vigoare.

 8. CUM SA CUMPERI IN MAGAZINUL ONLINE
  Preturile prezentate includ TVA (19%).
  Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.
  Plata produselor se efectueazain numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.
  Informatii privitoare la livrare:
  Termenul de livrare este de aproximativ 5 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.
  Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 2 zile de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 2 zile.
  In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.
  In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi.
  Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.
  Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.
  Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 12 ore de la primirea coletului.

  MODALITATI DE PLATA
  Plata se poate face exclusiv în modalitățile indicate în procedura de efectuare a comenzii, respectiv:
  În numerar, la livrarea coletului. Plata se face reprezentantului Curierului în momentul primirii coletului. Este indicat (dar nu obligatoriu) să aveți suma exactă de numerar.
  Plata cu cardul: Clientul trebuie să dețină un card care îi permite să efectueze plăți online (Clientul trebuie să verifice cu banca emitentă a cardului în ce măsură acesta îndeplinește aceste cerințe). Plata cu cardul este efectuată prin intermediul firmei de curierat. i.
  Debitarea cardului/contului dvs. se realizează numai după ce ați finalizat și plasat comanda. Pentru siguranța dvs., toate tranzacțiile sunt criptate. În momentul în care tranzacția cu cardul este aprobată, suma de plată este blocată imediat pe card/în cont și va fi debitată din contul dvs. în momentul în care vi se expediază de către vânzător prin e-mail confirmarea comenzii. În cazul în care, indiferent din ce motive, tranzacția cu cardul/prin utilizarea serviciilor MobilPay eșuează /nu este efectuată, comanda dvs. este anulată automat, iar proprietarul magazinului nu mai are nicio obligație față de dvs. În acest caz va trebui să reluați procedura de comandă și să furnizați un mijloc de plată valabil, dintre cele acceptate, arătate în procedura de comandă.
  În toate cazurile în care plata se face online, comisioanele bancare de orice tip (ex. de transfer, de schimb valutar etc.) sunt în sarcina dvs. și nu sunt incluse în Preț/taxele de livrare. Pentru informați legate de aceste comisioane vă rugăm să vă informați în prealabil la banca emitentă a instrumentului de plată/furnizoare a serviciului bancar.
  Nu se acceptă carduri cadou ca forme de plată!

  11. RETURNAREA PRODUSELOR
  Conform legislatiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice in termen de 14 zile calendaristicede la cumpărare. Astfel produsele pot fi returnate , cu condiţia integritaţii acestora (lipsă zgârieturi , crăpături , rupturi, defectelor cauzate de o utilizare defectuoasă sau oricăror alte defecte fizice), a integritaţii şi prezenței tuturor ambalajelor , integritaţii şi prezenței tuturor accesoriilor, dar nu mai târziu de 14 de zile calendaristice de la data primirii produselor de la firma de curierat. Dacă produsul este returnat intr-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
  Acestă clauză se aplică conform O.U.G. 34/2014, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.U.G. 34/2014.
  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 14 zile de la inregistrarea solicitarii de retur.
  Cererile de returnare se fac prin completarea formularului de retur din pagina https://zatta.ro/pages/politica-de-retur . Cererea de returnare trebuie să cuprindă datele de identificare ale produsului şi ale persoanei care l-a achiziţionat.