cafetiere, ibrice, espressoare de cafea

Ziua bună se cunoaște de dimineață! Așadar, începe fiecare zi cu o cafea aromată!

Cafeaua a intrat în rutina zilnică a multora dintre noi, fiind un deliciu, dar și un stimulent.

În general, diminețile sunt grele, iar cei mai mulți dintre noi, avem nevoie de puțină energie pentru a începe ziua. Cafeaua este energizantul ideal pentru o dimineață perfectă.

Bogată în antioxidanți și nutrienți, cafeaua are efecte benefice asupra funcționării sistemului cardiac, dar și a celui nervos central. Beneficiile cafelei nu se resimt numai la nivel fizic, ci și social. Cele mai bune povești se spun la o cafea aromată.

Filtru de cafea, cafetiera, ibric pentru cafea, espressor

Pentru că ne place atât de mult, iată 3 metode de preparare a cafelei:

  1. Cafea la ibric

Ibric pentru cafea

Dacă iubești cafeaua la ibric, alege sortimentul potrivit de cafea!
Robusta este alegerea ideală, datorită conținutului mare de cofeină și aciditate scăzută. Vezi aici câteva modele de ibrice disponibile.

  1. Cafea la filtru

Filtru pentru cafea

Cafetierele ajută la prepararea mai rapidă a cafelei.
Pune în filtru 12 g de cafea la fiecare 200 ml de apă. Temperatura ideală pentru prepararea cafelei este sub nivelul de fierbere. Vezi aici câteva modele de cafetiere disponibile.

  1. Espresso

Espressor pentru cafea

Cafeaua espresso a fost creată în Italia. Se prepară foarte rapid, în maxim 30 de secunde, cu ajutorul unui jet de apă fierbinte, la o temperatură ridicată.
Dacă vrei să te bucuri de toate proprietățile cafelei și de un gust desăvârșit, alege cafea boabe. Vezi aici modelul de espressor disponibil.

Prepară cafeaua preferată cu ustensilele disponibile pe Zatta.ro!