Alege machiajul potrivit în funcție de ținută

Este important să alegi machiajul și coafura potrivite pentru ținuta ta. În funcție de stilul vestimentar adoptat, trebuie să ții cont de câteva reguli în ceea ce privește machiajul.

  1. Stilul casual sau smart casual

casual

Pentru acest stil simplu și lejer, poți opta pentru un soft smokey eyes sau clasicul tuș, iar pentru buze poți alege nuanțe de bej, maro, roz sau roșu și chiar burgundy.

  1. Stilul elegant

elegant

În acest stil încadrăm ținutele sofisticate. Rochii elegante, fuste, pantaloni eleganți, cămăși, toate asortate cu tocuri, bineînțeles. Dacă porți o astfel de ținută, pentru ochi poți alege un machiaj clasic cu tuș sau smokey-uri în culori neutre sau închise. Pentru buze poți alege clasicul ruj roșu sau vișiniu.

  1. Stilul romantic

romantic

Este un stil diafan, foarte feminin pentru care se recomandă culorile pastelate. Unei ținute romantice îi poți asorta un machiaj natural sau luminos.

  1. Stilul Boho Chic

boho chic

Un stil nonconformist, definit de printuri florale, imprimeuri etnice și cromatică bogată. Poți opta de la un machiaj natural până la unul sofisticat, grafic, cu sclipici sau în culori neon.

  1. Stilul Gothic

gothic

Este un stil în care predomină culorile închise și materialele rigide. Poți opta pentru un smokey eyes predominat de negru închis și rujuri închise la culoare (prună, albastru royal sau negru).

La Zatta găsești haine potrivite pentru orice stil vestimentar. Descoperă gama noastra de Fashion aici!